top of page
training

Training

Op basis van de methode Samen aan de Stad ontwikkelde ik trainingen op het gebied van Social Design, participatie en het betrekken van bewoners bij het verbeteren van de stad. Deze trainingen zijn een goede introductie tot het werken met de methode Samen aan de Stad.

trainen.jpeg

Train je mee?

Begeleiding

Begeleiding op maat

Om te zorgen dat je voor je stadsverbeteringstraject echt goed samenwerkt met bewoners en partners begeleid ik professionals en bewoners op maat. Zo help ik jou of jouw team de methode Samen aan de Stad gelijk toe te passen in de praktijk, en leer je Samen aan de Stad te integreren in je werk.

_MG_1280 kleiner.jpg

Gaan we met jouw praktijk aan de slag?

Anchor 1
Streven Bos en Rietactie_edited.jpg

Ontwerpend onderzoek

We kijken naar hoe systemen en methoden zijn ingericht en zoeken naar manieren om deze systemen  zodanig te verbeteren dat goede samenwerking met de doelgroep en elkaar mogelijk wordt. Hierbij maken we gebruik van ontwerpmethodieken.

Welk systeem zullen we aanpakken?

Interventies
20171118_123624.jpg

Social Design interventies

Met Samen aan de Stad ga ik met mijn creatieve partners voor je aan de slag met stad-maken, waar kleine culturele en sociale ontmoetingsprojecten onderdeel zijn van een langer proces en de duurzaamheid van de resultaten beter wordt gewaarborgd.

Gaan we aan de slag in jouw wijk?

Contact

bottom of page